Trgovina

GETWILD SENSITIVE ADULT-JANJETINA JABUKOM 15KG
9. kolovoza 2021.
GET WILD ACTIVE PLUS ADULT-PILETINA,RIBA,JANJETINA S JABUKOM 15KG
9. kolovoza 2021.
Prikaži više

GLOW GROOM 60g-SREDSTVO ZA UKLANJANJE I PREVENCIJU CRVENIH MRLJA OKO OČIJU

69,02 

Nema na zalihi

Opis

GLOW GROOM 60 g

GLOW GROOM je jedini 100% prirodni organski proizvod na tržištu koji će u potpunosti eliminirati ružne crvene mrlje oko očiju, očni iscjedak te mrlje na šapicama i njušci vašeg ljubimca s dugotrajnim rezultatima.

GLOW GROOM je potpuno prirodna organska formula koja postepeno u potpunosti eliminira bakteriju Ptyrosporin bez uplitanja u prirodnu proizvodnju suza.

GLOW GROOM neće ukloniti postojeće mrlje (obojanu dlaku morate odrezati), niti će biti brzo privremeno riješenje problema. To je dokazano učinkoviti proizvod koji djeluje postupno te daje dugotrajne rezultate.

GLOW GROOM je odgovorno proizveden te svojom kvalitetom brine o dobrobiti svake životinje i njenog vlasnika.  Proizvod je siguran za sve životinje sklone alergijama. Pripremljen je s organskim hranjivim tvarima visoke kvalitete te cjelovitim proizvodima za ljudsku prehranu.

GLOW GROOM je dobar izvor topljivih i netopljivih vlakana, kao i omega masnih kiselina 3,6 i 9. Omega masne kiseline zajedno s drugim hranjivim tvarima u ovoj formuli su važni za apsorpciju vitamina, održavanju razine energije i fito hranjivih tvari kao potpora općem stanju kvalitetnoj prehrani.

* Eliminira ružne mrlje oko očiju, njuške i šapica vašeg ljubimca

* Održava lijep njegovan izgled dlake i kože

* Također može pomoći kod lošeg zadaha

* NE sadrži kukuruz

* NE sadrži pšenicu

* NE sadrži konzervanse

* NE sadrži umjetne okuse

* NE sadrži umjetne boje

Proizvedno u USA