HRANA ZA PSE

Izbor hrane za pse igra ključnu ulogu u održavanju njihovog optimalnog zdravlja i dobrobiti. Kvalitetna prehrana pruža potrebne hranjive tvari koje podržavaju rast, energiju, imunološki sustav i dugotrajno zdravlje vašeg ljubimca.

Prilikom odabira hrane, važno je uzeti u obzir faktore kao što su pasmina, dob, veličina, razina aktivnosti i specifične zdravstvene potrebe. Kvalitetna hrana će sadržavati visok udio proteina, uravnotežene masti, esencijalne vitamine i minerale te minimalno ili nimalo nepotrebnih aditiva ili punila.

Birajte hranu koja je napravljena od visokokvalitetnih sastojaka, a izbjegavajte one s niskom nutritivnom vrijednošću. Hrana s visokim sadržajem mesa ili ribe obično pruža više proteina i esencijalnih masnih kiselina, ključnih za zdravu kožu i sjajno krzno.

Naravno, prije donošenja odluke o hrani za vašeg psa, uvijek je preporučljivo konzultirati se s nama u Šapici. Mi ćemo vam moći pružiti smjernice i preporuke kako biste osigurali da prehrana vašeg psa odgovara njegovim individualnim potrebama i osigurali mu dug i zdrav život.