U košarici je specificirana svaka pojedinačna stavka, gdje Ukupno označava iznos koji je potrebno platiti. Kliknite na opciju Kreni na plaćanje. Tada će vam se pojaviti formular s podacima za kupca, kojeg je potrebno ispuniti zbog plaćanja i organizacije isporuke. Ovdje imate mogućnost da registrirate svoj korisnički račun ili krenete s plaćanjem bez registracije. Ispunite formular s vašim osnovnim podacima te ako se adresa dostave razlikuje od podataka koje ste naveli u osnovnom formularu, potrebno je ispuniti i
formular vezan na dostavne podatke. Pri dnu formulara nalazi se opcija Napravi račun, ovu kućicu označavate ako se želite registrirati kao korisnik na našoj stranici.

Dalje vam se nude tri opcije plaćanja

  • Direktna bankovna transakcija-isključivo po dogovoru,slobodno nas nazovite!
  • Plaćanje prilikom preuzimanja

Za način plaćanja “Plaćanje prilikom preuzimanja” pošiljka će biti poslana na navedenu adresu, a navedeni iznos plaćate dostavljaču u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke. Obavezan je unos broja telefona prilikom slanja narudžbe. 

Za plaćanje pouzećem ne plaćate proviziju dostavljaču, tj. plaćate samo iznos dostave(koji je već uračunat u ukupni iznos) od 5,90€ za redovnu veličinu i težinu paketa (do 10 kg)

Odaberete jednu od ponuđenih opcija, Pročitajte i prihvatite Uvjete kupnje te kliknete na Naručite.

Tada se pojavljuju svi detalji vezani za vašu narudžbu koji će vam isto tako biti proslijeđeni i na vašu navedenu email adresu. Plaćanje provodite za navedeni ukupan iznos, na osnovu ponude, račun vezan za vašu uplatu biti će vam dostavljen zajedno sa isporučenim artiklima. U slučaju da u bilo kojem koraku ne znate što napraviti, slobodno nas kontaktirajte na 098/975-75-44 ili pošaljite mail na sapica.osijek@gmail.com kako bi Vam pomogli u kupovini.

Šapica pokušava biti što preciznija u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da su raspoloživost, opis i slika proizvoda u potpunosti točni. U slučaju pogreške unaprijed vam zahvaljujemo na razumijevanju te vas molimo da nam na pogrešku ukažete kako bi je u zajedničkom interesu mogli i ispraviti.

Molimo vas budite fer!  Naručivanje i slanje paketa , naš trud da uvijek imamo sve stvari koje trebate, lijepa riječ, ulaganje našeg vremena i  djelatnika, koji se trude da budete zadovoljni, jer smo uvijek spremni na komunikaciju, ponekad se iskorištava od neodgovornih kupaca.

Upisivanjem Vaših podataka i slanjem narudžbe pristali ste na postupak slanja paketa, tj. obvezali ste se platiti puni iznos poštarine za paket. U slučaju odbijanja paketa iz ne opravdanih razloga, Šapica d.o.o ima pravo naplatiti iznos poštarine, kojeg ste se narudžbom obvezali podmiriti. Iznos poštarine odbijenog paketa dužni ste platiti u roku od 8 dana.

U slučaju nepodmirenja svojih računa prema nama Šapica d.o.o. bit ćemo prisiljeni poduzimati daljnje zakonske korake. 

Želimo Vam ugodnu kupovinu na našim stranicama !