U košarici je specificirana svaka pojedinačna stavka, gdje Ukupno označava iznos koji je potrebno platiti. Kliknite na opciju Kreni na plaćanje. Tada će vam se pojaviti formular s podacima za kupca, kojeg je potrebno ispuniti zbog plaćanja i organizacije isporuke. Ovdje imate mogućnost da registrirate svoj korisnički račun ili krenete s plaćanjem bez registracije. Ispunite formular s vašim osnovnim podacima te ako se adresa dostave razlikuje od podataka koje ste naveli u osnovnom formularu, potrebno je ispuniti i
formular vezan na dostavne podatke. Pri dnu formulara nalazi se opcija Napravi račun, ovu kućicu označavate ako se želite registrirati kao korisnik na našoj stranici.

Dalje vam se nude tri opcije plaćanja

  • Direktna bankovna transakcija
  • Plaćanje prilikom preuzimanja

Za način plaćanja “Direktna bankovna transakcija” na vaš email stići će predračun s podacima za uplatu. Uplatu možete obaviti putem virmana u banci, FINI, pošti ili internet bankarstvom. Obavezan je unos broja telefona prilikom slanja narudžbe.

Za način plaćanja “Plaćanje prilikom preuzimanja” pošiljka će biti poslana na navedenu adresu, a navedeni iznos plaćate dostavljaču u gotovini prilikom preuzimanja pošiljke. Obavezan je unos broja telefona prilikom slanja narudžbe.

Za plaćanje pouzećem ne plaćate proviziju dostavljaču, tj. plaćate samo iznos dostave od 35,00 kn do 5 kg.

Odaberete jednu od ponuđenih opcija, Pročitajte i prihvatite Uvjete kupnje te kliknete na Naručite.

Tada se pojavljuju svi detalji vezani za vašu narudžbu koji će vam isto tako biti proslijeđeni i na vašu navedenu email adresu. Plaćanje provodite za navedeni ukupan iznos, na osnovu ponude, račun vezan za vašu uplatu biti će vam dostavljen zajedno sa isporučenim artiklima. U slučaju da u bilo kojem koraku ne znate što napraviti, slobodno nas kontaktirajte na 098/975-75-44 ili pošaljite mail na sapica-osijek@os.t-com.hr kako bi Vam pomogli u kupovini.

Šapica pokušava biti što preciznija u opisu proizvoda, ali ipak ne može garantirati da su raspoloživost, opis i slika proizvoda u potpunosti točni. U slučaju pogreške unaprijed vam zahvaljujemo na razumijevanju te vas molimo da nam na pogrešku ukažete kako bi je u zajedničkom interesu mogli i ispraviti.

Želimo Vam ugodnu kupovinu na našim stranicama !