Trgovina

TROVET RENAL&OXALATE KONZERVA 400g
25. travnja 2020.
TROVET HEPATIC 400g
25. travnja 2020.
Prikaži više

TROVET HYPOALLERGENIC JANJETINA 400g

3,92 

Kategorije: , ,
Opis

TROVET Hypoallergenic Diet Lamb LRD – Hipoalergena hrana u konzervi s janjetinom i rižom te prirodnim antioksidansima za osjetljive pse.

TROVET Hypoallergenic Diet Lamb LRD – Hipoalergena hrana u konzervi s janjetinom i rižom te prirodnim antioksidansima za osjetljive pse.
Preosjetljivost na hranu znači da jedan od sastojaka u hrani izaziva pretjeranu, uglavnom negativnu reakciju u organizmu.
Kada se razvije reakcija na neki od sastojaka u hrani, tada će životinja cijeli život patiti od toga.
Simptomi se javljaju u obliku neuobičajenih promjena na koži (crvenilo, svrab) ili u obliku probavnih smetnji. Srećom, lako se tretiraju specijalnom dijetalnom hranom, koja ne sadrži sastojak koji izaziva preosjetljivost.
U svrhu pronalaska razloga intolerancije na hranu, primjenjuje se tzv. eliminacijska dijeta.
To znači, da pas kroz nekoliko tjedana (6-8) smije jesti samo onu hranu koja sadrži jednu vrstu proteinskog i ugljikohidratnog komponenta, i to onoga koji ne izaziva preosjetljivost i s kojim se životinja ranije nije susretala.
Kada simptomi počnu nestajati ili nestanu u potpunosti, tada možemo zaključiti da je riječ o intoleranciji na hranu. U svrhu dokazivanja rezultata, jednom je prilikom potrebno konzumirati prvotnu hranu (test provokacije), kako bismo se uvjerili da je ona izazvala preosjetljivost.
Vlasnici to često ne učine jer su sretni što su, zahvaljujući dijeti, simptomi nestali.
TROVET nudi velik izbor hipoalergene hrane izvrsne kvalitete. Svaka sadrži samo jednu vrstu proteina i ugljikohidrata.
Osim ovoga, na raspolaganju Vam je i posebna hrana, koja sadrži proteine isključivo biljnog podrijetla, s minimalnom mogućnošću za razvoj preosjetljivosti na hranu.

Nutritivne vrijednosti:
Sirovi proteini 20.00%, Sirove masti 16.00%, Sirova vlakna 1.00%, Sirovi pepeo 7.00%, Vlažnost 9.00%, Kalcium 1.00%, Fosfor 0.90%, Natrij 0.30%, Kalij 0.50%, A vit. 20000  IJ/kg, D3 vitamin 2500 IJ/kg, E vit. 150 mg/kg

Metabolizirana energija:
15.5 MJ/kg