Trgovina

PANZI FIT ACTIVE BOX-Hrana za mačke 12 kom
20. travnja 2020.
HAPPY DOG SUPREME SENSIBILE IRELAND MINI 1kg
21. travnja 2020.
Prikaži više

HAPPY DOG Supreme Mini Baby&Junior 1Kg

7,99 

Kategorije: , , ,
Opis

Happy Dog Supreme Mini Baby je suha hrana koja je svojom recepturom posebno prilagođena posebnim potrebama štenaca i mladih pasa malih pasmina s odraslom težinom od do 10 kg. Posebno je namijenjena prehrani od četvrtog tjedna do 12. mjeseca života. Upravo u prvim tjednima i mjesecima je uravnotežena i potpuna hrana važna kao temelj za zdravi razvoj. Ova suha hrana stoga sadrži kvalitetnu perad i aromatski losos kao izvore glavnog proteina. S ukupnim udjelom od 29% životinjskih bjelančevina, ova hrana donosi dovoljno energije. Zahvaljujući probavljivoj recepturi ova hrana je namijenjena i prehrani osjetljivih štenaca malih pasmina. Zelenousna školja  sadrži vrijedne hranjive tvari i uravnotežen, prirodan sastav pruža vašem mladom četveronožnom ljubimcu sve što je potrebno na početku zdravog i aktivnog života.

Happy Dog Natural Life Concept nudi optimalnu podršku metabolizmu zahvaljujući odabranim prirodnim sastojcima kao što su jabuka, odabrano bilje, lanene sjemenke i elementi u tragovima. Ovi sastojci mogu holistički podržati cijeli organizam vašeg mladog četveronožnog ljubimca – od ojačanog imunološkog sustava do zdravlja kože i dlake. Meso zelenousne školjke također sadrži vrijedne hranjive tvari.

Happy Dog Supreme Mini Baby & Junior u pregledu:

 • potpuna hrana za štence i mlade pse malih pasmina između 4 tjedna i 12 mjeseci
 • idealna čak i za osjetljive mlade pse
 • 29% udio proteina: probavljiva perad i pikantni losos kao kvalitetni izvori energije
 • novozelandska zelenousna školjka: bogata glukozaminom i kondroitinom, za potporu zglobova i hrskavice
 • uravnotežena i potpuna za sprječavanje nedostataka u prehrani
 • ugljikohidrati bez glutena: za najbolju iskoristivost i laku probavljivost
 • Happy Dog Natural Life Concept: nudi optimalnu i prikladnu potporu metabolizmu korištenjem prirodnih proizvoda s funkcionalnim karakteristikama i tvarima, za cjelovitu opskrbu organizma pasa, od pojačane imunološke obrane do zdravlja kože i krzna:
  • jabuka: s prirodnim, pektinskim balastnim tvarima za optimalnu probavu
  • sjemenke lana: imaju posebno visoki udio omega 3 i omega 6 masnih kiselina, za zdravu kožu i sjajno krzno
  • elementi u tragovima: s važnim metaboličkim funkcijama i visokom biološkom raspoloživosti
  • odabrano bilje: s kvalitetnim eteričnim uljima za želudac i crijeva
  • s izrazito zdravom zelenousnom školjkom

Happy Dog hrana za pse se proizvodi u bavarskom obiteljskom poduzeću od najboljih sirovina. Posebnost hrane čini pažljivo sastavljena raznolikost prirodnih sastojaka. Happy Dog koristi sirovine domaćeg podrijetla i tako osobno jamči za sigurno podrijetlo prirodnih sastojaka. Proizvodi sadrže samo kvalitetne proteine kombinirane s vrijednim karakteristikama trava. Na ovaj način pas dobiva hranu koja mu je potrebna. Jedinstvene recepture za zdravlje i vitalnost vašeg psa.