U današnje vrijeme, kada ljubimci žive u našim domovima, više nego ikad je potrebno voditi brigu o redovitoj njezi i higijeni, zbog njihovog ali i našeg zdravlja. Važno je ljubimca prvi put dovesti dok je mali u salon, kako bi dobio osnovne navike češljanja, kupanja i šišanja, uz mogućnost Vašeg prisustva kako bi Vas uputili u osnove redovite njege. Odabir našeg salona bitan je kao i odabir dobrog veterinara.

Salon jedini ovakvog tipa u Hrvatskoj u kojem radi tim školovanih profesionalaca, nudi kupanje, šišanje, masažu, talasoterapiju, aromaterapiju, njegu šapica, noktiju, zubi i ušiju, kao i klasične tretmane. Pri tretmanima koriste se visokokvalitetni preparati za njegu i uljepšavanje, koji se mogu upotrebljavati kod svih pasmina i dobnih skupina, čak i kod najosjetljivijih ljubimaca.

Posebne tretmane imamo za najmlađe – šteniće i mačiće, te za pse koji imaju bolesti kože. U slučaju primijećenih problema na Vašem ljubimcu, možemo Vam dogovoriti i posjet veterinaru.

Cute-Pets

U programu Pet Esthe kod nas je moguće odabrati:

  • posebnu njegu šapica sa premazivanjem posebnim gelom i losionom, koji smanjuje moguća oštećenja i sprječava klizanje na skliskim površinama
  • aroma kupku (miris po želji) koja vraća vlažnost, sjaj kože i dlake i sprječava pojavu kožnih nametnika.
  • aroma terapiju koja u sebi sadrži 6 mirisnih ulja i sa posebnim sistemom masaža, opušta Vašeg ljubimca, stimulira krvotok i metabolizam i pomaže kod njege kože i dlake
  • talasoterapiju – poseban tretman sa muljem iz mrtvog mora koji s obzirom na svoj ljekoviti sastav, nježno njeguje kožu i dlaku najosjetljivijih ljubimaca, a posebnim načinom masaže i sistemom kupanja stimulira se krvotok te smanjuje bolove u mišićima i zglobovima.

  • Poslije ovih tretmana Vaši ljubimci i Vi bit ćete sigurno zadovoljni!