Trgovina

MAC’s SUPER FOOD PATKA,PURETINA I PILETINA ZA ODRASLE MAČKE 1,5kg
2. kolovoza 2023.
TRIXIE PREMIO OKRUGLICE PILETINA I RIŽA 80g
30. listopada 2023.
Prikaži više

FITACTIVE FIT-A-FLEX TABLETE ZA REGENERACIJU ZGLOBOVA ZA PSE 60 KOMADA

9,20  (69,32 kn)Najniža cijena: 13,14  (99,00 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK Kategorije: , , ,
Opis

 FIT-a-FLEX sadrži potrebni GLUKOZAMIN i KONDROITIN koji su potrebni za regeneraciju zglobova naših kućnih ljubimaca.

Problemi sa zglobovima su jedan od najčešćih razloga koji utječu na kvalitetu života pasa. U slučaju velikog tjelesnog napora, starosti i habanja ili promjena u anatomskom položaju kostiju nastalih uslijed genetskog naslijeđa, dolazi do teških lezija koji se očituju na više zglobova pasa. Kako bi se održala fleksibilnost zglobova i potpomogla regeneracija zglobnih tekućina, nužno je osigurati pravilnu i neprestanu opskrbu mikronutrijentima.

Bogat prirodnim mineralima (mangan, magnezij) i bogat dugolančanim nezasićenim masnim kiselinama (OMEGA 3, OMEGA 6), enzimima, vitaminima i nukleinskim kiselinama. Dodani pivski kvasac također je izvor vrijednih minerala (osobito kroma), proteina, VITAMINA B i BIOTINA. Sadržaj MSM-a potiče regeneraciju zglobova. PANZI FitActive FIT-a-FLEX je poseban dodatak prehrani koji pomaže u održavanju elemenata vezivnog tkiva – zglobnih tekućina, tetiva,  i hrskavica – zdravom stanju.

PREPORUČA SE ZA:

  • štenad brzog rasta i velikih pasmina.
  • u slučaju artritisa, blagotvorni učinak Fit-Flex-a trebao bi se pojaviti u roku od 6 tjedana
  • potpomaže regeneraciji vezivnog tkiva i/ili kostiju nakon operacije.

PANZI FIT-a-FLEX tablete 1000 mg, blagotvorni učinci dodatka prehrani, trebaju se pojaviti unutar 6 tjedana, ovisno o težini bolesti. Preporuka za primjenu: (dnevno/tableta): 1 tableta/dnevno /10 kg tjelesne težine. Za pomoć u postoperativnom oporavku ili nakon ozljeda u prvih 5 tjedana, 2 tablete/dan/10 kg t.m.,a nakon toga 2-3 tjedna 1 tableta/dan/10 kg t.m. Dnevnu dozu treba podijeliti i davati je ujutro i poslijepodne.

Čuvati: Na suhom mjestu, na sobnoj temperaturi.