Trgovina

ROYAL CANIN MAINE COON 400g
3. studenoga 2020.
ROYAL CANIN HAIR & SKIN CARE 400g
5. studenoga 2020.
Prikaži više

ROYAL CANIN PERSIAN 400g

55,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Pretke perzijske mačke iznimno su cijenili u davnini diljem Europe čak i pripadnici kraljevskih obitelji. Danas se perzijska mačka cijeni zbog svoje plemenite i nježne naravi te jedinstvenog, bogatog krzna.

Perzijska mačka ima dugu, raskošnu dlaku s gustom poddlakom – štoviše, ima najdužu i najgušću dlaku od svih pasmina mačaka, što znači da obično mora uzimati hranjive tvari koje doprinose zdravlju kože i dlake.

Hrana ROYAL CANIN® Persian Adult sadrži poseban kompleks hranjivih tvari kao pomoć obrambenoj ulozi kože u održavanju zdravlja kože i dlake.

Zbog njihove duge dlake perzijske su mačke sklone nastanku nakupina progutane dlake, što može prouzročiti smetnje u probavi. Međutim, zahvaljujući hrani ROYAL CANIN® Persian Adult uklanja se otpala progutana dlaka, regulira se nastanak nakupina progutane dlake i prirodno se stimulira prolazak crijevnog sadržaja posebnim spojem vlakana (uključujući psyllium bogat sluzi).

Učinkovitost probave održava se i visoko probavljivim bjelančevinama (L.I.P.), prebioticima te omega-3 i omega-6 masnim kiselinama.

Osim toga, prilagođene granule hrane ROYAL CANIN® Persian Adult su bademastog oblika i optimalnog kontakta površine te ih perzijske mačke mogu lako podići i žvakati.

Perzijska je mačka srednje veličine, ali može izgledati veće nego što jest zbog duge dlake i poddlake koja je obavija. Za najbolje rezultate preporučujemo da njihovu dlaku njegujete i rasplićete svakog dana kada ih hranite hranom ROYAL CANIN® Persian Adult.

Kako bi se zadovoljile želje svake mačke, proizvod ROYAL CANIN® Persian Adult dostupan je i u obliku mokre hrane u mekoj i slasnoj štruci. Ako razmišljate o miješanoj hrani, slijedite naše smjernice za hranjenje kako biste bili sigurni da će vaša mačka dobiti odgovarajuću količinu mokre i suhe hrane za optimalnu korist.

ROYAL CANIN® posvećen je pružanju prehrambenih rješenja za potrebe vašeg kućnog ljubimca. Svi naši proizvodi prolaze opsežan postupak kontrole kvalitete kako bismo zajamčili najvišu kvalitetu hrane, ali i zadovoljili posebne prehrambene potrebe te način života vaše mačke. To znači da putem hrane ROYAL CANIN® Persian Adult vaša mačka dobiva potpunu i uravnoteženu prehranu.