Trgovina

ROYAL CANIN KITTEN 2kg
5. studenoga 2020.
ROYAL CANIN SENSIBILE 400g
11. studenoga 2020.
Prikaži više

ROYAL CANIN MOTHER & BABYCAT 400g

49,00 kn

Opis

Mother & Babycat

Glavne značajke/prednosti:

  • Podrška imunološkom sustavu
  • Prilagođena formula za lakše odvikavanje od sisanja
  • Zdravlje probavnog sustava

Ako je vaša mačka skotna ili je nedavno okotila, važno je da i njoj i njezinim mačićima pružite podršku u obliku odgovarajuće prehrane kako bi se održalo zdravlje majke i omogućio najbolji mogući početak njezinim mačićima.

Hrana ROYAL CANIN® Mother & Babycat formulirana je kako bi odgovorila na prehrambene potrebe mačke i njezinih mačića.

Ova je hrana prikladna za skotne mačke i mačke koje doje te za mačiće između 1. i 4. mjeseca starosti. Sadrži patentirani kompleks antioksidansa koji pomažu podržati prirodnu obranu mačića u razvoju.

Meka tekstura granula mačićima olakšava žvakanje i gutanje, što im omogućuje da se naviknu na krutu hranu.

Hrana ROYAL CANIN® Mother & Babycat posebno je razvijena za poboljšanu toleranciju probavnog sustava jer smanjuje količinu neprobavljenih hranjivih tvari. Obogaćena je s DHA, prirodnom omega-3 masnom kiselinom koja pomaže u razvoju mozga vašeg mačića.

Kako bi se zadovoljile potrebe svake mačke, ROYAL CANIN® Mother & Babycat formula može se pronaći i u obliku mokre hrane, u teksturi meke paštete. Ako razmišljate o kombiniranoj prehrani, slijedite naše smjernice za hranjenje kako biste bili sigurni da će vaša mačka dobiti odgovarajuću količinu mokre i suhe hrane za optimalnu korist.