Trgovina

ROYAL CANIN BRITISH SHORTHAIR ADULT 400g
2. studenoga 2020.
ROYAL CANIN PERSIAN 400g
3. studenoga 2020.
Prikaži više

ROYAL CANIN MAINE COON 400g

55,00 kn

Nema na zalihi

Opis

Ako ste vlasnik mačke Maine Coon, sigurno znate da je riječ o najvećoj domaćoj mački na svijetu, ali i da njezin impresivan rast dolazi uz nježnu narav. Zbog čvrste građe kostiju i mišićavog tijela može biti tri puta teža od prosječne mačke.

Hrana ROYAL CANIN® Maine Coon Adult posebno je formulirana kako bi zadovoljila potrebe ove pasmine. Možete biti sigurni da nam je, kao i vama, jednako važno zadovoljiti prehrambene potrebe vaše mačke Maine Coon.

Hrana ROYAL CANIN® Maine Coon Adult obogaćena je taurinom te kiselinama DHA i EPA (omega-3 masne kiseline) kako bi se održala zdrava srčana funkcija.

Masne kiseline EPA i DHA također su korisne za kosti i zglobove vaše mačke. S obzirom na veličinu i građu kostiju, posebnu pozornost potrebno je posvetiti održavanju općeg zdravlja i stanja njezinih zglobova.

Određene aminokiseline, vitamini, omega-3 i omega-6 masne kiseline pomažu održati zdravlje kože i dlake. Mačka Maine Coon ima gustu, poludugu dlaku s nježnom i mekom poddlakom. Osim brige za zdravu dlaku putem hrane, preporučuje se redovito češljanje vaše mačke.

Mačka Maine Coon ima veliku čeljust zbog čega uzima i žvače hranu na karakterističan način. Stoga su granule hrane ROYAL CANIN® Maine Coon Adult posebno osmišljene u velikim dimenzijama i u obliku kockica, čime se produljuje žvakanje radi održavanja dobre oralne higijene.

Kako bi se zadovoljile želje svake mačke, proizvod ROYAL CANIN® Maine Coon Adult dostupan je i u obliku mokre hrane u slasnom umaku. Ako razmišljate o miješanoj hrani, slijedite naše smjernice za hranjenje kako biste bili sigurni da će vaša mačka dobiti odgovarajuću količinu mokre i suhe hrane za optimalnu korist.

ROYAL CANIN® posvećen je pružanju prehrambenih rješenja za potrebe vašeg kućnog ljubimca. Svi naši proizvodi prolaze opsežan postupak kontrole kvalitete kako bismo zajamčili najvišu kvalitetu hrane, ali i zadovoljili posebne prehrambene potrebe i te način života vaše mačke. To znači da putem hrane ROYAL CANIN® Maine Coon Adult vaša mačka dobiva potpunu i uravnoteženu prehranu.