Trgovina

ROYAL CANIN HAIR & SKIN CARE 400g
5. studenoga 2020.
ROYAL CANIN KITTEN 2kg
5. studenoga 2020.
Prikaži više

ROYAL CANIN KITTEN 400g

49,00 kn

Opis

Glavne značajke/prednosti

  • Podrška imunološkom sustavu
  • Zdrav rast
  • Zdravlje probavnog sustava

Rast je ključna faza u životu vašeg mačića: to je vrijeme velikih promjena, značajnih otkrića i novih susreta. Tijekom tog razdoblja važno je pobrinuti se za to da vaš mačić dobiva odgovarajuću vrstu hranjivih tvari koje će podržati njegov zdrav rast i razvoj.

Druga faza rasta ključno je razdoblje za vašeg mačića jer se njegov imunološki sustav još postupno razvija. Hrana ROYAL CANIN® Kitten pomaže podržati prirodnu obranu vašeg mačića zahvaljujući posebno patentiranom kompleksu antioksidansa, uključujući iznimno djelotvoran vitamin E.

Hrana ROYAL CANIN® Kitten prikladna je za mačiće do 12 mjeseci starosti. Zahvaljujući visoko probavljivim bjelančevinama (L.I.P.) i prebioticima, hrana ROYAL CANIN® Kitten Sterilised posebno je razvijena za poboljšanu toleranciju probavnog sustava jer smanjuje mogućnost pojave neprobavljenih hranjivih tvari u debelom crijevu vašeg mačića.

Kako bi se zadovoljile potrebe svake mačke, ROYAL CANIN® Kitten formula može se pronaći i u mokroj formuli – u obliku meke i ukusne paštete, slasnih komadića u umaku ili želeu. Ako razmišljate o kombiniranoj prehrani, slijedite naše smjernice za hranjenje kako biste bili sigurni da će vaša mačka dobiti odgovarajuću količinu mokre i suhe hrane za optimalnu korist.